Landelijke Opschoondag

Created with Sketch. 24 maart 2018

Landelijke Opschoondag

Achtergrondsafscheiding
Landelijke Opschoondag

Op 24 maart 2018 is het weer Landelijke Opschoondag. Het doel van deze dag is zoveel mogelijk mensen in Nederland enthousiast maken om samen aan de slag te gaan voor een schonere buurt.

Steeds meer buren, scholen, bedrijven, verenigingen en sportclubs zien de waarde in van een dag samen opruimen op straat. Zo waren er vorig jaar 113.528 deelnemers. Dat maakte de 15e editie van de Landelijke Opschoondag een recordeditie. Een record dat we op 24 maart 2018 natuurlijk hopen te verbreken.

Gratis opschoonpakket
Doe mee met je school of bso-locatie en organiseer een actie op een schooldag in de week van de Landelijke Opschoondag (19 t/m 23 maart). Meld je aan als Supporter van Schoon, maak een opschoonactie aan en bestel in de webshop gratis opschoonmaterialen, zoals hesjes, vuilniszakken, actieposters en handschoenen.

Re-cycle-me-pakket cadeau
Re-cycle-me-pakketHeb je je opschoonactie aangemeld, dan ligt er ook een cadeautje klaar! Met het Re-cycle-me-pakket geef je afval een tweede leven door te knutselen met recyclebare materialen.

Meld je aan als Supporter van Schoon

Ook Dolores Leeuwin, bekend van het Klokhuis, zet zich als Supporter van Schoon in voor een schone buurt. Zij roept iedereen op om ook mee te doen met de Landelijke Opschoondag.

Delen