Schone Avond4daagse

Created with Sketch. mei - juni 2018

Schone Avond4daagse

Achtergrondsafscheiding
Schone Avond4daagse

Dit jaar zetten we in op een Schone Avond4daagse in heel Nederland. Het doel is een Schone Avond4daagse organiseren waarbij deelnemers hun afval onderweg niet laten vallen, maar verzamelen in zakken en bakken. Zo blijft er na afloop van het wandelevenement geen zwerfafval op straat achter.

Lokale Avond4daagse-organisaties die meedoen, ontvangen vanuit Supporter van Schoon en KWBN communicatiematerialen zoals kliko-stickers, actieposters, een spandoek voor langs de route en een startdoek. Ook zijn er opruimmaterialen beschikbaar en kunnen er afvalzakken aan deelnemers worden uitgedeeld.

Jong geleerd, oud gedaan

Voor scholen is een speciale Avond4daagsequiz beschikbaar en een aanstekelijk Avond4daagselied, dat is ontwikkeld in samenwerking met 123ZING. Ook informeren de scholen, ouders en kinderen wat ze vooraf kunnen doen voor een Schone Avond4daagse. In de ouderflyer met vier handige tips begint het verminderen van afval al thuis. Als bijvoorbeeld iedereen snacks in bakjes en water in bidons meeneemt, scheelt dat een hoop afval.

Ga naar schoneavond4daagse.nl

Download ouderflyer

Delen