Achtergrondsafscheiding

Landelijke Opschoondag

Kom in actie: 23 maart is de Landelijke Opschoondag!

Heb jij ook schoon genoeg van vieze straten? En ga je graag opgeschoond de lente in? Doe mee aan de Landelijke Opschoondag! Steek samen met de kinderen en je collega’s de handen uit de mouwen om jullie omgeving op te schonen.

Zet jouw school of BSO zich in aanloop naar de Landelijke Opschoondag ook in? Doe mee van 18 t/m 23 maart!

Start een eigen opschoonactie en krijg gratis een opschoonpakket

Wil jij je samen met jouw school of BSO ook een uurtje inzetten voor een schone buurt? Organiseer dan nu een eigen opschoonactie en ontvang gratis een eerste opschoonpakket. Je betaalt alleen de verzendkosten (€ 6,95). Deze actie geldt zolang de voorraad strekt. 

Ja, wij doen mee

 

Deel jullie actie!

Laat als school zien dat ook jullie voor een schoon Nederland staan. Maak met zoveel mogelijk leerlingen, ouders en collega’s tijd om deel te nemen aan de Landelijke Opschoondag. Vele handen maken licht werk! Deel een vrolijke, gekke of inspirerende actiefoto of video van jou en je mede-opschoners met ons! Tag @supportervanschoon en gebruik de hashtag #landelijkeopschoondag. Wij zijn benieuwd! Volg Supporter van Schoon op Instagram, Facebook of TikTok voor de laatste updates én om te zien wie nog meer de handen uit de mouwen steken.

Delen