Achtergrondsafscheiding

Over ons

Aan de slag met afval is een educatieve website over het voorkomen van zwerfafval en het recyclen van afval. De site richt zich op leerkrachten en docenten van basis- en voortgezet onderwijs, maar ook op buitenschoolse opvangorganisaties en Natuur- en Milieueducatiecentra.

Comenius EduMedia Award
Aan de slag met afval ontving in 2016 een Comenius EduMedia Award. Het Duitse Genootschap voor Pedagogiek en Informatie (GPI) reikt de Comenius EduMedia Awards elk jaar uit aan de meest innovatieve digitale educatieve producten. Het GPI is een wetenschappelijke vereniging voor multimedia, educatieve technologie en mediadidactiek. Een vakjury met leden uit 8 verschillende Europese landen beoordeelt jaarlijks ruim 150 inzendingen uit 25 landen uit Europa, China en de Verenigde Staten.

Supporter van Schoon
Aan de slag met afval is een initiatief van Supporter van Schoon, de publiekscampagne van Stichting Nederland Schoon. Met Supporter van Schoon wil NederlandSchoon zoveel mogelijk Nederlanders activeren om te zorgen voor een schone leefomgeving. Een Supporter van Schoon is iemand die een schone omgeving belangrijk vindt en die niet alleen zijn eigen afval opruimt, maar ook af en toe iets extra’s doet. Supporter van Schoon is een beweging die bestaat uit individuen, organisaties, initiatieven, bedrijven, scholen, bso's en gemeenten die allemaal samenwerken onder de noemer ‘Supporter van Schoon’. Inmiddels zijn er al meer dan 200.000 Supporters van Schoon.

Supporter van Schoon
Benoordenhoutseweg 46
2596 BC Den Haag
070 - 3042080
info@nederlandschoon.nl

Delen