Achtergrondsafscheiding

Word weer verliefd op je buurt!

Doe mee aan de Landelijke Opschoondag!

Dit jaar vindt de Landelijke Opschoondag plaats in aangepaste vorm. Doe mee en vraag collega’s en leerlingen om, als ze een frisse neus halen, een opschoon-ommetje te maken.

Traditioneel besteden veel scholen en bso’s  in de week voor de Landelijke Opschoondag aandacht aan zwerfafval. Met een volledige themaweek of een korte les. En bijna altijd met een opschoonactie. Wil je dit jaar meedoen aan de Landelijke Opschoondag? Maak, rekening houdend met corona, een opschoon-ommetje. Vraag je collega’s en leerlingen hetzelfde te doen. Zo worden onze buurten zwerfafvalvrije schoonheden waar je lentekriebels van krijgt. En doen we, op gepaste afstand, toch nog iets samen. Combineer een opschoonactie met een leuke les of activiteit van onze website, bijvoorbeeld een korte afvalles of Klasseboekje

Klik op de onderstaande knop om te laten weten dat jullie in actie komen.

Wij doen mee!

We doen het samen
Voor de Landelijke Opschoondag werken we samen met Plastic Soup Foundation. We bundelen onze krachten om twee redenen. Wij geloven dat schoon een belangrijke voorwaarde is voor een algemeen gevoel van welzijn. En dat samenwerking - in de breedste zin van het woord - de sleutel is naar een schoner land. Schoon is waardevol. En wat van waarde is verdient liefdevolle aandacht.

Delen