Achtergrondsafscheiding
Lesmateriaal PO

Afvalkoffer voor basisscholen

Voor basisscholen is er een Afvalkoffer met leerzame activiteiten ontwikkeld. De koffer zit boordevol met leuke en praktische (knutsel)opdrachten, puzzels, spelletjes, quizjes, opschoontips en nog veel meer. Er is aansluiting bij de kerndoelen van het basisonderwijs en '21e-eeuwse vaardigheden'. 

Afvalkoffer voor primair onderwijs

Spelenderwijs komen kinderen van alles te weten over het voorkomen van zwerfafval en het recyclen van afval. Er zijn activiteiten voor alle leeftijden, sommige doe je in tien minuutjes, andere organiseer je in een middag. De activiteiten zijn leuk om te doen en werpen een verrassend licht op afval.

De Afvalkoffer voor basisonderwijs is gratis met een actiecode. Vraag die code aan op het e-mailadres educatie@nederlandschoon.nl Vermeld daarbij de adresgegevens van de basisschool waar je werkzaam bent en aan welke groep je lesgeeft. Je ontvangt binnen drie dagen reactie en kunt de koffer dan gratis bestellen, wel tegen verzendkosten. Heb je de actiecode otvangen? Ga voor de bestelling dan naar de webshop.  

Werk je op een bso? Bestel dan de afvalkoffer voor bso's. 

Delen